Gladiator keepershandschoenen zijn een nieuw begrip in de keeperswereld.

De handschoenen van Gladiator zijn voorzien van een negative cut. Dit zorgt ervoor dat de handschoen strak om je handen heen zit. Hierdoor is het balgevoel optimaal.

 

Gladiator keepershandschoenen zijn geschikt voor alle weersomstandigheden

De slogan van Gladiator Sport Goalkeeping is door en voor keepers! Ze bieden een uitgebreide collectie keepershandschoenen van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs! Het fijne van Gladiator is dat ze meedenken met de keepers. Over de handschoenen is namelijk echt nagedacht. Zoals al eerder gezegd hebben de handschoenen de juiste pasvorm door de negative cut. Een keepershandschoen moet tenslotte goed om je handen zitten voor een perfecte pasvorm. Omdat voetbal natuurlijk in de meeste gevallen een buitensport is, zijn de handschoenen ook te gebruiken voor alle type weersomstandigheden. Wanneer het regent zorgt de palm van de handschoen dat je goed grip hebt wanneer je een bal probeert te vangen die nat is. En met warm weer kunnen de keepershandschoenen goed ademen. Kortom, de Gladiator keepershandschoenen kun je het hele jaar door optimaal gebruiken.

 

Over Gladiator

Ben je op zoek naar unieke keepershandschoenen? Dan is Gladiator jouw merk. Gladiator is een nieuw Nederlands merk dat zich volledig richt op de sportmarkt. En daarom zijn er nu ook keepershandschoenen beschikbaar bij ons.

 

× Hoe kan ik je helpen?