Reusch keepershandschoenen kopen doe je bij de specialist

Reusch keepershandschoenen staan voor kwaliteit. Karl Reusch is in 1934 begonnen met het maken van handschoenen en in 1973 heeft hij samen met Sepp Maier het eerste paar keepershandschoenen op de markt gebracht. Mede dankzij deze keepershandschoenen werden Sepp Maier en Duitsland wereldkampioen. Heel veel professionele keepers in Nederland keepen met Reusch handschoenen. Denk aan Eloy Room en Brad Jones, maar ook de keepers als Luuk Koopmans en Remco Pasveer staan met deze handschoenen onder de lat.

Kwaliteit en techniek Reusch keepershandschoenen

De kwaliteit die Reusch biedt is van hoog niveau. Ze werken met speciaal materiaal aan de buitenkant om de flexibiliteit van de handschoen te verbeteren. Reusch keepershandschoenen worden aan de binnenkant op een speciale manier in elkaar gezet: special surround cut. Doordat iedere vinger op een andere manier in elkaar wordt gezet heb je optimale grip op de bal. Ook in de polsband van Reusch zit speciale technologie. De neoprene pols bandage houdt je handschoen op zijn plaats, beschermt je pols en zorgt ervoor dat je handen warm blijven tijdens koude dagen. Verder hebben Reusch handschoenen het Ortho-Tec systeem. Dit systeem werkt hetzelfde als fingersave en zorgt ervoor dat je vingers niet omklappen wanneer je een bal tegenhoudt. Met de Reusch Ortho-Tec keepershandschoenen kun je wel gemakkelijk je vingers naar voren bewegen zodat je niet belemmert wordt in het vasthouden van de bal na een schot op het doel.

Tijm 4 sport Reush keeper foto

Grote collectie voor kind en volwassene

Zowel voor volwassenen als kinderen is er een ruime collectie Reusch keepershandschoenen verkrijgbaar voor de keepersport. Je kunt kiezen voor allerlei kleuren en natuurlijk voor de verschillende kwaliteiten van de handschoenen. Heb je keepershandschoenen van Reusch nodig voor in de zaal of juist voor op het gras? Wil je met of zonder Ortho-Tec technologie? Het is allemaal mogelijk. Je kunt heel gemakkelijk selecteren welke handschoenen van Reusch voor jou geschikt zijn. Weet je niet precies welke maat je nodig hebt? Kijk dan bij ons onderstaande matentabel.

Reusch Keepershandschoenen

Maat 4 5 6 7 8 8,5 9 9,5 10 10,5 11
Handbreedte in cm 6 6,6 7,2 7,8 8,4 8,7 9 9,3 9,6 9,9 10.2

Reusch textiel Junior

Maat Reusch XXS XS S M L XL junior
Maat D 116 128 140 152 164 176

Reusch textiel short sr.

Maat Reusch S M L XL XXL
Maat D 5 6 7 8 / 9 9 /10

Reusch textiel Shirts sr.

Maat Reusch S M L XL XXL
Maat D S / 176 M L XL XXL