Elite Sport keepershandschoenen werd opgericht in 2006 en is sindsdien niet gestopt met het verbeteren van de formule om de beste keepershandschoen te maken. Elite Sport is een relatief nieuw merk keeperhandschoenen. De afgelopen jaren zijn steeds meer keepers overtuigd geraakt van de kwaliteit van de unieke foam en mix van materialen gebruikt in alle modellen.

Elite Sport werkt samen met de universiteit om de beste keepershandschoen met de beste grip, een langere levensduur en vooral voor een eerlijke prijs te creëren.

Alle materialen gebruikt om deze handschoenen te vervaardigen zijn gemaakt in Duitsland. Een van de betere eigenschappen van Elite Sport is dat er geen concessies gedaan worden in de handschoenen voor de kinderen. Ze zijn van dezelfde briljante kwaliteit als de senior modellen!

Elite heeft volgens eigen zeggen de beste kunstgrashandschoen-collectie die een lange levensduur garanderen en bovendien topgrip bieden.

Elite Sport maakt de beste keepershandschoenen met maximale flexibiliteit, grip en levensduur. Elite Sport gebruikt de beste materialen maakt de prachtigste modellen in verschillende felle kleuren. De modellen voor volwassenen en kinderen hebben dezelfde uitstekende kwaliteit. Elite Sport als je voor kwaliteit gaat en niets aan het toeval overlaat.

Met Elite Sport maak jij het verschil !!!


Robbin Ruiter (FC Utrecht) en Sergio Padt (FC Groningen) zijn de boegbeelden voor Nederland.

Uitgelichte producten

× Hoe kan ik je helpen?